0 Shares 323 Views

Informació sobre les misses

23 de maig de 2020
323 Views

Per: Mossèn Florenci

Ens plau informar-vos que les Autoritats Sanitàries indiquen que una vegada estiguem en el nivell 1 de desconfinament pel Covid-19 —sempre i quan no hi hagi contraordre, doncs seguirem sempre estrictament les seves directrius—, està previst que es podrà celebrar les primeres misses a partir del diumenge dia 24 de maig, tot seguint les indicacions següents:

• L’aforament màxim de l’església haurà de ser de 1/3 part.
• La separació entre fidels ha de ser de 2m.
• Els fidels han de venir amb mascareta i guants. A l’entrada de l’església hi trobaran líquid desinfectant per a les mans.
• No hi haurà ni llibres de cants ni fulls parroquials fins que no tinguem autorització. De moment, només els digitals. Cantarem únicament les cançons que sapiguem i que ens indiqui el mossèn. Pot haver-hi una persona tocant el piano però, de moment, el cor encara no.
• Les persones molt grans estan exemptes d’assistir a missa, durant aquestes circumstàncies excepcionals, si així ho creuen convenient.
• Les lectures les llegirà el poble però, de moment, sense monitor.

Les misses seran en l’horari habitual:
– Dissabte 23 de maig a 2/4 de 7 de la tarda (missa vespertina)
– Diumenge 24 de maig a 2/4 de 11 del mati.

Ja tenim tots ganes de retrobar-nos per celebrar la santa missa, sota la mirada del nostre Patró Sant Fruitós, per pregar en comunitat, per recordar els que ens han deixat, i per demanar per la nostra parròquia i pel nostre poble.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com