0 Shares 488 Views

Incendi al polígon industrial Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages.

13 agost, 2020
488 Views

Per: Bombers de la Generalitat de Catalunya.

El foc, que crema des d’anit una nau de plàstics, està estabilitzat.

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi a una indústria de plàstics situada al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages.

L’avís del foc es va rebre als volts de les onze de la passada nit i va mobilitzar setze dotacions. A hores d’ara, l’incendi està estabilitzat, però encara crema. Al llarg de les properes hores es mantindrà el dispositiu d’extinció per poder sufocar-lo completament.

L’empesa afectada té dues zones diferenciades; una part de transport i logística i una altra de fabricació de peces de plàstic (amb pintures i dissolvents).

Els efectius, que han estat treballant tota la nit, han sectoritzat els treballs d’extinció. A un dels sectors de l’empresa hi havia tràilers, els quals han protegit mentre s’anaven evacuant per evitar que resultessin cremats.

Un altre sector d’atac ha estat la zona on hi havia els dissolvents i plàstics. I el tercer sector ha estat on hi havia les oficines, que n’ha col·lapsat el sostre.

Al lloc també han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com