0 Shares 665 Views

Inaugurat el nou centre “Els Companys” d’Ampans

15 d'octubre de 2021
665 Views
Per: Brogit Difonem Cultura

Ahir, 14 d’octubre, Violant Cervera, consellera de Drets Socials va inaugurar la nova residència i escola “Els Companys” d’Ampans, ubicada a l’avinguda de Girona de Sant Fruitós.
L’acte fou presidit a més de la consellera, per l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, i pel president de l’entitat, Sebastià Catllà, que van realitzar els parlaments oficials. També entre les autoritats presents, la delegada del govern a la Catalunya Central Rosa Vestit, regidors de l’Ajuntament de Sant Fruitós, el director general d’Ampans Toni Espinal, treballadors i convidats. “Els companys” és un centre pioner que ofereix atenció especialitzada per a infants i joves de 12 a 18 anys amb discapacitat intel·lectual i autisme d’alta complexitat. El nou equipament compagina residència i escola, disposa d’una trentena de professionals entre mestres i educadors, de moment, té 23 alumnes a l’escola, 17 dels quals resideixen al mateix centre.
L’equipament compta amb les aules escolars i a la part residencial hi ha 6 pisos o espais de convivència per a 4 persones cada un i una unitat individualitzada. També hi ha cuina, menjador i un pati exterior.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com