0 Shares 2689 Views 1 Comments

Inauguració ”Olga Perruqueria”

12 de setembre de 2019
2689 Views 1

Més d’un centenar de persones es van aplegar al número 14 del carrer Lluis Castells de Sant Fruitós per participar el passat dimarts 3 de Setembre a la inauguració d’Olga Perruqueria

Sant Fruitós de Bages compta des del passat 3 de Setembre amb una nova perruqueria. Es tracta de l’establiment Olga Perruqueria que es va inaugurar el passat 3 de Setembre en un acte que va reunir més de 100 persones.

Veïns de Sant Fruitós i altres localitats, amics i coneguts van voler mostrar el seu suport a l’Olga Gonzalez que, a partir d’ara, regentarà aquesta perruqueria prenent el relleu de l’Àngela Carrera qui, després de 3 dècades d’activitat professional ha passat el testimoni a una altra veïna de Sant Fruitós.

L’acte d’aquesta inauguració va ser de fet un acte de comiat i homenatge a l’Àngela al mateix temps que va escenificar el tret de sortida per a l’Olga que després d’exercir la seva professió a altres centres de fora de la nostra localitat, s’estableix ara a casa per donar servei de perruqueria i estètica als veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages i tots aquells que vulguin dipositar la seva confiança en ella.

L’Olga Gonzàlez valorava d’aquesta manera l’emotiu acte d’inauguració: “Ha estat espectacular i molt il·lusionant. He pres el relleu de l’Àngela i he recollit el testimoni de 30 anys de trajectòria professional. Hem comptat amb l’assistència de molts amics de Sant Fruitós i de fora als quals els agraeixo de tot cor que hagin compartit aquest moment, el de posar en marxa aquest nou projecte professional i personal. Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos a la inauguració de la perruqueria que, a partir d’ara, és casa vostra”.
Olga Perruqueria va obrir definitivament les seves portes hores després, el passat dimecres 4 de Setembre.

Redacció

1 Comentari

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com