0 Shares 298 Views

Inauguració ”Olga Perruqueria”

12 Setembre, 2019
298 Views

Més d’un centenar de persones es van aplegar al número 14 del carrer Lluis Castells de Sant Fruitós per participar el passat dimarts 3 de Setembre a la inauguració d’Olga Perruqueria

Sant Fruitós de Bages compta des del passat 3 de Setembre amb una nova perruqueria. Es tracta de l’establiment Olga Perruqueria que es va inaugurar el passat 3 de Setembre en un acte que va reunir més de 100 persones.

Veïns de Sant Fruitós i altres localitats, amics i coneguts van voler mostrar el seu suport a l’Olga Gonzalez que, a partir d’ara, regentarà aquesta perruqueria prenent el relleu de l’Àngela Carrera qui, després de 3 dècades d’activitat professional ha passat el testimoni a una altra veïna de Sant Fruitós.

L’acte d’aquesta inauguració va ser de fet un acte de comiat i homenatge a l’Àngela al mateix temps que va escenificar el tret de sortida per a l’Olga que després d’exercir la seva professió a altres centres de fora de la nostra localitat, s’estableix ara a casa per donar servei de perruqueria i estètica als veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages i tots aquells que vulguin dipositar la seva confiança en ella.

L’Olga Gonzàlez valorava d’aquesta manera l’emotiu acte d’inauguració: “Ha estat espectacular i molt il·lusionant. He pres el relleu de l’Àngela i he recollit el testimoni de 30 anys de trajectòria professional. Hem comptat amb l’assistència de molts amics de Sant Fruitós i de fora als quals els agraeixo de tot cor que hagin compartit aquest moment, el de posar en marxa aquest nou projecte professional i personal. Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos a la inauguració de la perruqueria que, a partir d’ara, és casa vostra”.
Olga Perruqueria va obrir definitivament les seves portes hores després, el passat dimecres 4 de Setembre.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria