0 Shares 551 Views

Inauguració del Parc de Can Figueres

3 de febrer de 2023
551 Views

Diumenge, 29 de gener, es va inaugurar el parc de Can Figueras, un nou espai verd al nucli del municipi que serà una continuació més naturalitzada de la zona del Bosquet.

L’acte inaugural fou presidit per l’alcaldessa, Àdria Mazcuñan; el regidor de territori, David Uró i membres de la família del pintor Alfred Figueras, ( els fills Clàudia i Jordi, i Wilhelmus Van de Looy, vidu de M.Rosa Figueras). També entre el públic assistent  hi havia altres regidors del consistori santfruitosenc i representants d’entitats locals.

En els parlaments oficials, l’alcaldessa va destacar que era el primer pas, per acostar la casa Figueras, que en el futur serà un museu, al nucli urbà i al gran parc del Bosquet.

El regidor Uró va comentar la importància de la casa Figueras, projectada per Le Corbusier, i que s’ha redactat un conveni entre l’Ajuntament i la Universitat Politècnica de Catalunya perquè experts de la Facultat d’Arquitectura facin un estudi exhaustiu de l’edifici per tal que es restauri conservant-ne els valors paisatgístics i arquitectònics. També va destacar que el projecte del “jardí de papallones”, que forma part dels pressupostos participatius del 2021, s’inaugurarà a finals del mes de març.

Jordi Figueras va recordar, que encara que havia nascut a una casa de la carretera de Vic, aquell espai era per la seva família i per ell un lloc molt estimat i emblemàtic.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
188 views
188 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com