0 Shares 388 Views

Inauguració del Parc de Can Figueres

3 de febrer de 2023
388 Views

Diumenge, 29 de gener, es va inaugurar el parc de Can Figueras, un nou espai verd al nucli del municipi que serà una continuació més naturalitzada de la zona del Bosquet.

L’acte inaugural fou presidit per l’alcaldessa, Àdria Mazcuñan; el regidor de territori, David Uró i membres de la família del pintor Alfred Figueras, ( els fills Clàudia i Jordi, i Wilhelmus Van de Looy, vidu de M.Rosa Figueras). També entre el públic assistent  hi havia altres regidors del consistori santfruitosenc i representants d’entitats locals.

En els parlaments oficials, l’alcaldessa va destacar que era el primer pas, per acostar la casa Figueras, que en el futur serà un museu, al nucli urbà i al gran parc del Bosquet.

El regidor Uró va comentar la importància de la casa Figueras, projectada per Le Corbusier, i que s’ha redactat un conveni entre l’Ajuntament i la Universitat Politècnica de Catalunya perquè experts de la Facultat d’Arquitectura facin un estudi exhaustiu de l’edifici per tal que es restauri conservant-ne els valors paisatgístics i arquitectònics. També va destacar que el projecte del “jardí de papallones”, que forma part dels pressupostos participatius del 2021, s’inaugurarà a finals del mes de març.

Jordi Figueras va recordar, que encara que havia nascut a una casa de la carretera de Vic, aquell espai era per la seva família i per ell un lloc molt estimat i emblemàtic.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
47 views
47 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de març de 2023
El racó del lector
39 views
39 views

El racó del lector

Redacció - 28 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com