HOMENATGE DE MOTORLAND A CARLES CHECA

30 de maig de 2021
363 Views
Per: Jaume Grandia

Coincidint amb l’inici d’una nova edició del Campionat de Món MOTUL FIM Superbike es compleixen 10 anys des que aquesta competició es va celebrar per primera vegada a MotorLand Aragó. El 2011 va ser un any molt especial, ja que Carles Checa, ex pilot de MotoGP ™, es va convertir en el primer espanyol a guanyar el Mundial de WorldSBK, i segueix sent l’únic que s’ha adjudicat aquest títol.

Per aquest motiu el circuit aragonès va decidir brindar-li un homenatge batejant la corba 3, la més significativa per a ell en aquest traçat, amb el seu nom. L’ex motociclista va tornat al traçat d’Alcanyís i ha rebut els honors pel seu esforç i dedicació en la competició de motociclisme.

Durant l’acte d’homenatge, el Campió de l’Món WorldSBK del 2011 va estar acompanyat pel director executiu de Dorna, Gregorio Lavilla, així com del gerent de les instal·lacions, Santiago Abad. Algunes de les estrelles de l’actual graella, com el campió del món Jonathan Rea, Chaz Davies, Tito Rabat o Álvaro Bautista, tampoc s’han volgut perdre l’homenatge al campió santfruitosenc.

Santiago Abad va destacar la implicació del circuit amb el Campionat de Món Superbike i l’estreta relació que uneix MotorLand Aragó amb el pilot de Sant Fruitós de Bages. Gregorio Lavilla va cloure l’acte agraint la presència de tots els assistents i expressant els seus desitjos i expectatives de gaudir d’una temporada excitant a partir del round aragonès que ha obert la temporada 2021.