0 Shares 148 Views

Homenatge a Rafa Martínez com a cloenda d’un curs molt especial

4 de juliol de 2022
148 Views

El passat dilluns 20 de juny vam viure un moment molt especial a l’escola. Vam celebrar un homenatge al jugador del Baxi Manresa, Rafa Martínez, que fa uns dies va anunciar que posava punt i final a la seva exitosa carrera esportiva després de 19 temporades a l’ACB. El Rafa és un exalumne de l’escola i va iniciar la seva passió pel bàsquet entre les cistelles i les pilotes de la nostra escola. I això és el que vam recordar aquest passat dilluns.

L’acte va començar amb una breu presentació i tot seguit un grup d’alumnes de 5è i 6è de primària van fer un recorregut per la història del Rafa i el bàsquet. Després, el Jaume Ambròs, exprofessor d’Educació Física de l’escola, i el Jordi Costa, director de l’escola, van parlar sobre com va ser el pas del Rafa per l’escola fa més de 25 anys: que era una persona tímida i reservada, que va començar jugant a bàsquet i futbol tot i que poc temps després es decantés pel bàsquet o que sempre va estar molt implicat en qualsevol de les activitats esportives que es realitzen a l’escola.

L’acte va viure el seu moment més emotiu quan es va descobrir darrere una tela una gran samarreta del Paidos de l’any 1994 que després de ser signada pel propi Rafa, es va penjar a la pista coberta. El Rafa també va rebre un detall com a recordatori de l’acte. Et desitgem molta sort Rafa en la nova etapa que inicies que de ben segur serà molt apassionant.

Amb aquest acte vam posar punt i final a un curs molt especial. Després de dos cursos atípics i amb mesures anticòvid, finalment hem pogut celebrar el 50è aniversari de la nostra escola amb certa “normalitat”. Ha estat un curs ple d’actes i moments inoblidables en el que tots els que formem la família PAIDOS hem pogut recordar com han estat aquests 50 anys de vida. Un conte, un llibre, un audiovisual, una cançó i un videoclip, una festa dels 70, curses i caminades… han estat algunes de les activitats que han format part d’aquesta gran celebració. I ara només ens queda felicitar l’escola per última vegada i començar a mirar cap als propers 50 anys. MOLTES FELICITATS PAIDOS!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com