0 Shares 172 Views

Hiperventilats i botiflers.

19 de setembre de 2021
172 Views

Per: Joan Baraldés –

Les xarxes socials en van plenes, els uns acusen d’hiperventilats als que reclamen al govern que faci efectiva la declaració d’independència que el President Puigdemont va declarar i poc després va deixar en suspens, i els altres acusen de botiflers i traïdors a l’1 d’octubre als que defensen que cal negociar amb l’estat i esperar 10 anys a poder declarar la independència.

Aquest 11 de setembre, a Barcelona, hi havia gent d’ambdós costats, hiperventilats i botiflers, i també desencisats amb tots els polítics i amb la situació actual de crítica constant entre els partits independentistes, però hi eren i això és important, molt important si volem aconseguir l’autodeterminació.

Les crítiques en política hi són presents cada dia i en tots els seus àmbits, des de l’ajuntament més petit al govern de la Generalitat. Els partits polítics sembla que visquin de la crítica i això, que a vegades és positiu per revertir situacions enquistades, normalment ens perjudica a tots i dificulta el progrés.

Per això crec que va ser molt important que el dissabte 11 de setembre, l’independentisme
tornés a ser massiu als carrers i demostrés al món que, malgrat tot, els catalans continuem
ferms en demanar la independència de Catalunya tot i les divisions d’opinió i les crítiques als altres.

Només la constància del poble exigint els nostres drets i si cal passant per sobre dels polítics i dels partits, ens donarà la força que ens cal per poder ser finalment un país lliure d’Espanya.

I si això els partits polítics no són capaços de veure-ho i canalitzar-ho tal i com es va fer en la preparació de l’1 d’octubre, ens caldran nous polítics que tinguin clar què cal fer i com fer que la força de la gent al carrer sigui efectiva i torni a ser tan gran com ho era el 2017.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com