0 Shares 689 Views

Guillem Muñoz tercer èlit en la primera BTT de la Marathon Cup 2018

15 de febrer de 2018
689 Views

La prova de Mediona és la primera de les quatre proves que formen les Marathon Cup by Scott & Taymory. Es tracten d’un format copa que es poden disputar en dues modalitats diferents, XCM de més de 60 quilòmetres i/o XCC d’aproximadament 35 quilòmetres. A més també es pot participar en categoria Open (no competitiva), tant pel que fa a la XCC com a la XCM.

Amb un exigent inici de recorregut, la primera ascensió de la cursa, llarga i àmplia perquè cada biker trobés el seu lloc al gran grup, ha servit també per fer la selecció principal de la cursa. En aquests primers quilòmetres del desnivell positiu a superar ha estat el principal adversari dels bikers. A la segona part del traçat, l’aparició de la pluja ha convertit el recorregut en un desafiament.

En la lluita pel triomf absolut Oliver Avilés (Ravet Bike) s’ha mostrat com el més fort. Després d’uns primers quilòmetres on Marc Trayter ha marcat la pauta, Avilés s’ha destacat en un dels descensos i, des del quilòmetre 20 aproximadament, ha estat capaç de rodar en solitari fins a la línia de meta. Després d’ell, un grup amb el sorprenent màster 40 Ricard Calmet (The Cyclery), Roger Argelaguer (Team Blue Motors), Guillem Muñoz (Team Blue Motors) i Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team) es jugaria la resta de places d’honor. Calmet es faria amb la 2a plaça absoluta, guanyant de forma clara la seva categoria, mentre que Argelaguer completava el top-3 del recorregut XCM. El santfruitosenc Guillem Muñoz era quart, i tercer de la categoria Èlit

La propera cursa de la Marathon Cup by Scott & Taymory, se celebrarà el 13 de maig, a la localitat bagenca d’Aguilar de Segarra.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com