Guillem Muñoz guanya la segona etapa i acaba tercer a la Volcat-Costa Brava

21 de setembre de 2020
625 Views

Per: Jaume Grandia –

Els ciclistes de l’equip manresà TBelles, Roberto Bou i Guillem Muñoz es van classificar en segon i tercer lloc respectivament, a la cursa ciclista de muntanya VOLCAT Costa Brava, prova de dues etapes, que es va disputar a les Gavarres gironines per un recorregut amb pujades i baixades llargues i constants que transcorrerien per tot tipus de senders, camins, pistes i rieres.
La primera etapa de 64 Km. amb un desnivell de 1.700 mts positius, i una participació de 300 corredors, fou guanyada per Francesc Guerra del Buff Scott, seguit del bolivià Ever A, Gomez i de Roberto Bou. Guillem Muñoz fou sisè i el navarclí Melcior Faja era setè (només va córrer aquesta etapa).
A la segona etapa, amb 60 km. i un desnivell de 1.400 mts., Guillem Muñoz es va imposar a l’esprint a Adrian Garcia del Bikezona Bilbao. Roberto Bou repetí tercer lloc i Ever A. Gomez quart. Aquest guanyava la prova, seguit de Roberto Bou i Guillem Muñoz.