0 Shares 658 Views

Guillem Muñoz lluita amb els professionals en el campionat d’Espanya de ciclisme en ruta

10 de juliol de 2019
658 Views

El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, de l’equip T. Bellès va disputar el Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta, per a professionals i elit, que es va celebrar a Múrcia, sobre un dur recorregut de 194 quilòmetres, en una matinal molt calorosa.

A la línia de sortida 176 ciclistes, entre ells els millors equips professionals espanyols com el Movistar, Astana, Caja Rural, Cofidis i Euskadi, amb les seves figures. Guillem Muñoz no va desentonar i van aguantar fins a la darrera volta en la que es van escapar els dos corredors murcians: Alejandro Valverde i Luis Leon Sanchez.

Va guanyar a l’esprint el campió del món Valverde que així aconseguia el tercer Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta de la seva carrera esportiva. A 1m.20s. entrava Guillem Muñoz, que ocupava el lloc 47è de la general i el 15è entre els ciclistes elit.