Guillem Muñoz lluita amb els professionals en el campionat d’Espanya de ciclisme en ruta

Redacció
Lectura de 1 min

El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, de l’equip T. Bellès va disputar el Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta, per a professionals i elit, que es va celebrar a Múrcia, sobre un dur recorregut de 194 quilòmetres, en una matinal molt calorosa.

- Anunci patrocinat -

A la línia de sortida 176 ciclistes, entre ells els millors equips professionals espanyols com el Movistar, Astana, Caja Rural, Cofidis i Euskadi, amb les seves figures. Guillem Muñoz no va desentonar i van aguantar fins a la darrera volta en la que es van escapar els dos corredors murcians: Alejandro Valverde i Luis Leon Sanchez.

Va guanyar a l’esprint el campió del món Valverde que així aconseguia el tercer Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta de la seva carrera esportiva. A 1m.20s. entrava Guillem Muñoz, que ocupava el lloc 47è de la general i el 15è entre els ciclistes elit.