0 Shares 694 Views

Guillem Muñoz lidera el campionat de les Grans Clàssiques

30 de juliol de 2019
694 Views

La dotzena posició que va aconseguir el ciclista Guillem Muñoz (TBellès-Bike Kids) en la 47a edició del Trofeu Baix Penedès celebrada aquest diumenge a Sant Jaume dels Domenys li permet agafar els punts suficients per liderar el campionat de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall a tres proves pel final.

Guillem Muñoz campió de Catalunya absolut de carretera els anys 2001 i 2016, a banda de destacat biker en diverses modalitats, el santfruitosenc aconsegueix ara el premi a la seva regularitat durant la temporada, especialment en el seu rendiment a les clàssiques de les últimes setmanes.

La victòria del Trofeu Penedès fou per Arnau Fonollosa, campió de Catalunya júnior de la passada temporada, que es va endur el triomf en un esprint reduït davant Joshua Sandman (La Tova), company d’escapada des de mitja cursa en els 112 quilòmetres de recorregut del dia, que van aconseguir resistir per arribar a meta amb tan sols 5 segons d’avantatge sobre un grup de 70 corredors encapçalat, el neerlandès Stephan Bakker (Team SmartDry).

La propera cita de les Grans Clàssiques serà el 20 d’agost al Trofeu Sant Bartomeu de La Sènia.