0 Shares 832 Views

Guillem Muñoz és segon a Fonollosa i acaba tercer de la Marathon Cup 2019

18 de setembre de 2019
832 Views

Diumenge passat a Fonollosa es va disputar la cinquena i última cursa del campionat de la Scott Marathon Cup BTT 2019, que organitzada per Ocisport, va reunir més de 300 participants per fer un dels dos recorreguts de 53 o 30 Km.

Des dels primers quilòmetres de la cursa, un grup de sis corredors van marcar un fort ritme, Cristofer Bosque (Biking Point), Guillem Muñoz (Bike Kids), Xavier Pijuan (73 TEM XX), Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team), Jordi Espinar (Olympia Factory Cycling Team) i Alberto Losada (Orbea Sport). Ningú els podia seguir i els senders foren clau per fer diferències. Muñoz i Bosque van decidir atacar, i a mitja cursa ja anaven destacats de la resta, i es van disputar la victòria a la meta de Fonollosa a l’esprint. En aquest, Bosque va tenir les cames més fresques i es va imposar al seu rival.

Gran cursa del santfruitosenc Guillem Muñoz, que a més del segon lloc a Fonollosa, aconseguia també pujar el podi a la classificació final del campionat, en esser tercer, darrera del vencedor absolut Ever Alejandro Gómez i de Francesc Guerra, segon.

El santfruitosenc Ramon Jurado fou 60è. de la general i 13è de la categoria MA-30, acabant finalment 15è de la classificació final del campionat.