0 Shares 250 Views

Guillem Muñoz és 8è a Cassà de la Selva

27 de febrer de 2024
250 Views

Es va disputar a la localitat gironina de Cassà de la Selva, la cursa ciclista “Social Cassà Bike”, prova amb la que el club Cassà Bike Club Esportiu tornava al calendari, una prova que tenia un selectiu recorregut de 77 quilòmetres, superant alguns dels ports més coneguts de les Gavarres.
A la meta es va imposar el jove català Gerard Cano (Team Polti-Kometa), que aquesta temporada estrena categoria Sub-23, aconseguint el triomf en una cursa que demanava un important potencial escalador per lluitar per la victòria, superant l’Alt de Romanya, l’Alt de la Ganga i l’Alt de Santa Pellaia. Finalment, el garrotxí va aconseguir el triomf imposant-se en un emocionant esprint al bermudenc Conor White (Austin Outlaws), mentre que la tercera posició es resolia en favor del britànic Joseph Howcroft (Otley Cycle Club) per davant del català Eloi Salas (Team MP Group-Doltcini.
El segon grup entrava a 1:08, sent primer el santfruitosenc Guillem Muñoz (73 Factory BG Team).