Guillem Muñoz dissetè a la Scott Marathon Cup BTT de Mediona

14 de febrer de 2021
413 Views
Per: Jaume Grandia.-

Es  va disputar  la primera prova de la Scott Marathon Cup BTT a la localitat de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès). El format d’aquesta primera prova fou una contrarellotge individual de 44 kms. on els corredors sortien cada 30 segons per tenir el mínim contacte entre ells. Ocisport, empresa organitzadora de la prova posà molt interès en la celebració de la mateixa i amb aquest format es pogué dur a terme la prova respectant totes les mesures sanitàries recomanades i intentant que els prop de 400 participants no tinguessin pràcticament contacte entre ells. La prova disputada en un circuit de 22km on els participants havien de donar dues voltes deixant la contrarellotge en 44 quilòmetres i prop de 1200 metres de desnivell positiu. Un recorregut ple de senders, amb moltes pujades i baixades, pels voltants de la població de Sant Joan de Mediona.

Es va imposar a la meta, el campió francès de BTT, Pierre Billaud, de l’equip VC Herbretais amb un temps de 1:51:35. En la dissetena posició es va classificar el santfruitosenc Guillem Muñoz, de l’equip BMC TBellés by Kalas. El navarcli Mercior Faja ocupà el lloc 35.