0 Shares 685 Views

Guillem Muñoz acaba dissetè a la VolCAT 2022 d’Igualada

27 d'abril de 2022
685 Views

La setmana passada es va disputar la 17a edició de la VolCAT, una prova de BTT, de quatre etapes, amb centre a Igualada, amb un recorregut de més de 200Km i 5000m+ , que va reunir 500 ciclistes de 25 països, sent puntuable per l’UCI S1.
La victòria final fou per l’holandès Hans Becking, de l’equip Buff Megamo, que des del primer dia va liderar la prova. Segon fou el suïs Marc Stutzmann i tercer l’italià Riccardo Chiarini. En categoria femenina el triomf fou per la danesa Ann-Dorthe Lisbygd.
Gran cursa del ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz de l’equip Edbikes, que va finalitzar en la dissetena posició, sent cinquè entre els corredors estatals. Muñoz fou 21è en la primera etapa, 17è a la segona, 21è a la tercera i 19è a la quarta.