Guillem Muñoz acaba cinquè a la Volcat 2020

17 d'octubre de 2020
759 Views

Per: Jaume Grandia.-

Es va disputar per camins, corriols i senders de la comarca de l’Anoia, la Volcat 2020, en una  edició diferent, que tenia que celebrar-se per la setmana santa durant quatre dies, i que degut a la pandèmia, es va passar al segon cap de setmana d’octubre, amb només dues etapes amb un recorregut total de 114 Km. i un desnivell positiu de 2.900 mt.

Gran cursa del biker santfruitosenc Guillem Muñoz del TBellès, que va finalitzar a la cinquena posició, després de classificar-se en tercer lloc a la primera etapa i setè a la segona.

La victòria final fou per Francesc Guerra (Buff Scott) i en fèmines s’imposava Clàudia Galícia (Megamo Factory Team).  La categoria M-40 la guanyava el corredor de la Penya Ciclista Navarcles, Melcior Faja.