0 Shares 559 Views

Guillem Muñoz acaba 69è en el campionat de Sabadell

14 de març de 2020
559 Views

Organitzada per la Unió Ciclista Sabadell es va disputar la 90a edició del Campionat de Sabadell, segona prova puntuable pel calendari de Grans Clàssiques – 5è Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana de Ciclisme, sobre un recorregut de 103 kms, per carreteres del Vallès, Moianès i Bages, en la què hi van prendre part 200 ciclistes, amb una important participació de ciclistes francesos.
El sub23 de 21 anys Eliot Pauchard (AVC Aix en Provence) imposà a l’esprint als seus quatre companys d’escapada, l’holandès Etienne Van Empel (UWTC De Volharding) que ha finalitzat segon, l’australià Tristan Cardew (The Service Course) que ha completat el podi en 3r lloc, Ivan Martínez (Supermercados Froiz) i Adrien Maire (AVC Aix En Provence).
El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, del Tomàs Bellès, fa molts anys que disputa aquesta prova, havent-la guanyat el 2003, i l’any passat acaba en setena posició Enguany les coses no li anaren molt bé, entrant amb el segon grup a 2:38 minuts dels primers, en el lloc 69è.