0 Shares 129 Views

Guillem Muñoz, 9è classificat en la categoria Elit a la 70ena edició de la Klassika d’Olot

30 de març de 2024
129 Views

Diumenge 24 de març es va disputar la Klassika d’Olot – Trofeu Festes del Tura, tercera cita de les Grans Clàssiques, que enguany celebrava la seva 70ena edició. La prova, que tradicionalment coincidia amb les Festes del Tura, el mes de setembre, i en les últimes edicions s’ha mogut en el calendari, és organitzada pel Club Ciclista Infantil Olot, una de les escoles de referència a Catalunya.
La carrera amb recorregut de 140 quilòmetres, sortida i arribada a la plaça Clarà d’Olot. Passant per La Canya, Sant Joan les Fonts i Castellfollit de la Roca per després afrontar un circuit de 14 quilòmetres per Montagut, Tortellà, Argelaguer i Sant Jaume de Llierca pel qual s’hi realitzaven 8 voltes abans de tornar a emprendre direcció a Olot.
Continua el domini a les Grans Clàssiques del PC Baix Ebre, en aquesta ocasió de la mà del rus Lev Gonov després d’imposar-se a Shichkin (Team MP). El ciclista rus recull el testimoni del seu company d’equip Ivan Smirnov, vencedor de les dues proves celebrades a Sabadell. Per darrere, Ilya Savekin (Controlpack) guanyava a l’esprint Mikhail Postarnak (Team MP) per aconseguir pujar al tercer calaix del pòdium.
Gran cursa del santfruitosenc Guillem Muñoz, del 73 Factory BG Team, que es va destacar del gran pilot, abans d’arribar Olot, i era novè de la categoria Elit. Van classificar-se 67 corredors.