0 Shares 463 Views

Guillem Muñoz 5è de la general i 2n M-40 a la Titan Desert

26 de maig de 2022
463 Views

Després de 6 duríssimes etapes pel desert del Marroc va finalitzar la cursa BTT TITAN DESERT 2022, amb el triomf del suís Konny Looser, que repetia victòria, imposant-se per pocs segons, en els darrers quilometres de la prova al segovià Francisco Herrero. Tercer fou l’ex-ciclista professional basc Julen Zubero, seguit del tarragoní Pau Marzà.

El corredor santfruitosenc Guillem Muñoz de l’Edibikes ocupà la cinquena posició de la general, millorant un lloc respecta a l’edició passada. Muñoz segon català i també segon en la categoria Màster 40. Encara que no va pujar al podi en cap etapa, sempre va arribar amb el pilot davanter (1a. etapa -13è., 2a. 5è., 3a. 4art, 4a. 7è., 5a.  9è, i 6a. 8è), al final un total de 21:56:57 amb un ritme de 28,52 km./h.