Guillem Muñoz 14è a la Marathon Cup BTT de Gavà

Jaume Grandia
Lectura de 1 min

Es va disputar la primera prova del campionat Marathon Cup BTT 2024, que va tenir per escenari la localitat de Gavà -Baix Llobregat-, que presentava dos recorreguts: un de llarg de 35,5 km i 1.154 m de desnivell positiu acumulat i un recorregut curt de 27,4 km i 839 m de desnivell positiu acumulat.
En la cursa llarga es va imposar en la categoria femenina Pilar Fernández (VAS C.D.) seguida de Sophie Giovane (VCM Urbanbike) i Joana Puig (ISB Cyclistwork Factory Team). En categoria masculina, Marek Rauchfuss (CESKA Sporitelna – Accolade) s’emportava la victòria, Axel Badia (Quality Ride) aconseguia la segona posició i Sergi Oller (Radikal Bikes Girona) la tercera.
El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz Cubeles del Factory BG Team va acabar en la catorzena posició, entre els dos-cents corredors que van finalitzar la cursa.
La propera prova d’aquest campionat serà a Cambrils –Baix Camp-, el 21 d’abril.