0 Shares 140 Views

Guillem Muñoz 14è a la Marathon Cup BTT de Gavà

26 de març de 2024
140 Views

Es va disputar la primera prova del campionat Marathon Cup BTT 2024, que va tenir per escenari la localitat de Gavà -Baix Llobregat-, que presentava dos recorreguts: un de llarg de 35,5 km i 1.154 m de desnivell positiu acumulat i un recorregut curt de 27,4 km i 839 m de desnivell positiu acumulat.
En la cursa llarga es va imposar en la categoria femenina Pilar Fernández (VAS C.D.) seguida de Sophie Giovane (VCM Urbanbike) i Joana Puig (ISB Cyclistwork Factory Team). En categoria masculina, Marek Rauchfuss (CESKA Sporitelna – Accolade) s’emportava la victòria, Axel Badia (Quality Ride) aconseguia la segona posició i Sergi Oller (Radikal Bikes Girona) la tercera.
El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz Cubeles del Factory BG Team va acabar en la catorzena posició, entre els dos-cents corredors que van finalitzar la cursa.
La propera prova d’aquest campionat serà a Cambrils –Baix Camp-, el 21 d’abril.