0 Shares 426 Views

Gran part dels cellers de la DO Pla de Bages participaran a la Barcelona Wine Week

18 de març de 2022
426 Views
Per: DO Pla de Bages

• Hi participaran 10 dels 17 cellers de la DO Pla de Bages.
• La fira es durà a terme del 4 al 6 d’abril al recinte de Fira de Barcelona a
Montjuïc.
• Serà l’edició més gran de la fira fins a dia d’avui després de la seva escissió
de la Fira Alimentària.

Deu cellers de la DO Pla de Bages participaran a principis d’abril a l’edició més gran de
la Barcelona Wine Week (BWW) amb l’objectiu de projectar el producte i la qualitat
bagenca a nivell estatal i internacional. En un moment d’expansió pel territori de la DO,
tres cellers més que la darrera edició del 2020, se sumen a la fira per tal de guanyar en
visibilitat i obrir-se al món com a celler i com a territori vitivinícola excepcional i únic.
Al voltant de 60 Denominacions d’Origen i 650 cellers participen en aquesta segona
edició enfocada a la sostenibilitat, el negoci internacional i la digitalització com a grans
vies de futur.
Dins la fira es podran conèixer, degustar i explorar gran part de les propostes vinícoles
de cada celler junt amb la seva oferta enoturística relacionada amb la Ruta del Vi DO
Pla de Bages.
Els cellers participants son: Collbaix – Celler el Molí, Heretat Oller del Mas, Mond Obert,
Abadal, Celler Cooperatiu d’Artés, Les Acàcies, Sanmartí, Exibis, Grau i Grau i
Entrebosc. Podreu trobar-los al pavelló 8 estand 244.
Es portaran a terme diverses presentacions i tastos dirigits per grans personalitats de la
nostra zona. En primer lloc, dimarts dia 5 a les 14:30h, la periodista i sommelier Sílvia
Cullell, redactora de la partida de vins de la Bullipedia i membre del panell de tast de la
DO i Joan Soler, enòleg i president de la DO Pla de Bages, tindrà lloc una presentaciótast “La identitat del Bages a través de les seves varietats”. Presentació i tast de cinc
vins. Un recorregut a través de diferents varietats per explicar la història i el patrimoni
vitivinícola únic que és inspiració de present i futur d’un territori on el vi es cultura.
Per altra banda, el mateix dimarts a les 10h: “La Mandó, una varietat rellevant per
encarar els reptes de futur?” amb la participació de Miquel Palau, enòleg d’Abadal.
La BWW inicialment s’havia de celebrar al mes de febrer i es va ajornar a causa de la
pandèmia. Això ha fet que aquesta edició coincideixi amb la Fira Alimentària i el saló del
turisme B-travel també a Barcelona. Aquesta coincidència fa esperar una molt bona
afluència de públic professional en aquesta fira. Podeu trobar més informació a la web:
barcelonawineweek.co

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com