0 Shares 987 Views

Gràcies Vicenç!

28 de juny de 2020
987 Views

Per: Mercè Casals Martínez –

Des de fa dies que no deixo de sorprendre’m per les manifestacions verbals i escrites de gent que ataca impunement a persones que aprecio i amb qui m’uneix un lligam d’amistat des de fa anys. Penso que són atacs fruit de la ràbia i la impotència de persones que no són capaces d’acceptar les normes democràtiques per les quals ens regim, però no crec que hi hagi cap excusa que justifiqui el darrer atac personal que ha rebut el meu amic Vicenç, a través d’un desafortunat escrit publicat al setmanari Montpeità.

Tothom que l’hagi llegit podrà qualificar de la forma que cregui més convenient, tant l’escrit com la persona que el fa. Jo no entraré a fer desqualificacions personals ni d’aquesta persona ni de les que pensin que escrits com aquest tenen alguna justificació.
Tan sols vull mostrar públicament el meu suport i escalf incondicional al Vicenç, una persona que des del 2011 defensa els interessos dels veïns i veïnes de Sant Fruitós com a regidor a l’Ajuntament, i que, malgrat patir un càncer des de fa molts anys, mai ha deixat de treballar per Sant Fruitós.

Durant la passada campanya electoral el Vicenç va patir un rebrot de la malaltia i en un acte de transparència ho va voler posar en coneixement de tothom, tot i saber que això podia interferir negativament en els resultats electorals.

El Vicenç segueix lluitant, no ha deixat de fer-ho ni un sol dia, i alhora segueix treballant per defensar els interessos dels veïns i veïnes de Sant Fruitós, ja que una cosa no és incompatible de l’altre.

Tot el que jo puc fer és donar-li l’escalf i el suport personal que es mereix per ser una persona tan valenta i alhora compromesa amb el seu poble i, al mateix temps, lamentar que hi hagi persones que considerin que la violència verbal amb atacs personals, insults o amenaces sigui la millor eina per combatre les idees. Tal com afirma Rigoberta Menchú, la PAU és filla de la convivència, l’educació i el diàleg. Sé que el Vicenç, malgrat els atacs que ha rebut, treballarà per aconseguir-la. Gràcies Vicenç!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Racó de poesia: Un cos sense vida
35 views
35 views

Racó de poesia: Un cos sense vida

Francesc Canellas - 29 de novembre de 2022
Les nostres escoles: Escola Pla del Puig
52 views
52 views

Les nostres escoles: Escola Pla del Puig

Escola CEIP Pla del Puig - 28 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com