0 Shares 531 Views

GfP vol recordar a ERC que les mocions de Ple no són la via per fer propostes de consens

3 de novembre de 2019
531 Views

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Fruitós de Bages ha entrat per registre a l’Ajuntament una moció per anar al Ple municipal que és una proposta d’acord encoberta.
Les propostes d’acord i els expedients que les conformen només poden ser elevades al Ple per acord previ de la Junta de Govern Local o per l’Alcalde, quan impliquin increment de la despesa o reducció d’ingressos. Les mocions que poden presentar al Ple tots els grups municipals no poden contenir propostes que comportin una despesa econòmica no prevista que afecti al pressupost.
El govern municipal de Gent fent Poble disposa d’un informe de la secretaria municipal, sol•licitat per l’Alcalde, que confirma aquests aspectes. El propi Alcalde Joan Carles Batanés s’ha reunit amb la cap d’ERC, Àdria Mazcuñan per explicar el contingut de l’informe.
Des del govern municipal es vol recordar a ERC que si vol governar pot fer una proposta a GfP i serà degudament considerada. Per altra banda qualsevol bona idea que tinguin a bé de formular per Sant Fruitós, des de l’oposició, es podrà debatre com sempre en reunions de treball entre els grups municipals i arribar a consensos. Alhora cal que ERC sàpiga que no es pot governar des de l’oposició a base de mocions.
Grup municipal de
Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un homenatge ple de tot
52 views
52 views

Un homenatge ple de tot

Redacció - 15 d'abril de 2024
Editorial 1684
957 views
957 views

Editorial 1684

Redacció - 15 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Lluís Maicas
7468 views
7468 views

Frase de la setmana. Lluís Maicas

Redacció - 15 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com