0 Shares 261 Views

GfP veu bé el Cartipàs després d’equilibrar la proposta inicial del tripartit.

6 de setembre de 2020
261 Views

Per: Gent Fent Poble –

Gent fent Poble va donar la conformitat a què s’aprovés el Cartipàs de Ple proposat durant aquest mes d’agost després d’aconseguir equilibrar els greuges proposats pel tripartit -ERC, PSC, JuntsxSF- en els primers esborranys del document.

Com ja vàrem manifestar a mitjans de juliol el Cartipàs proposava un ofegament econòmic per a GfP, sota el pretext d’abaixar el cost global dels polítics per al municipi. A les diverses reunions vam explicar i argumentar que el camí per assolir la proposta era equilibrar en descens entre tots per igual, cosa que vàrem aconseguir fer entendre, finalment.

Així, el nostre recolzament arriba sota 4 conceptes:

a) Assignacions als grups municipals. Per obtenir una rebaixa total del 10% la proposta inicial era rebaixar un 27% a GfP, un 10% a ERC i un 0,00% al PSC i a JuntsxSF. La racionalitat proposada per GfP ha portat a què al final s’hagi fet una rebaixa lineal a tots per igual del 10%.

b) Assignacions assistències regidors oposició.
Es va treballar per deixar congelat aquest import atenent a que a l’haver-hi un regidor menys a l’oposició i al tenir només un portaveu a l’oposició, la rebaixa en aquest concepte ja és del 20%.

c) Dedicació i retribucions alcaldessa i regidors de govern.
Atenent a què l’alcaldessa rebaixa la dedicació un 9’5% i els regidors de govern rebaixen la seva dedicació una mitjana del 8%, el fet d’abaixar-se els sous un 14% sobre el global és gairebé una congelació de sous, situació que està en consonància amb els altres conceptes.

d) Reedició del document de participació subscrit el 8 d’octubre de 2019.
Davant la negativa inicial des de GfP vàrem aconseguir acordar una reedició del document que es tractarà en reunions a realitzar a partir del setembre.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com