0 Shares 203 Views

GfP presenta una moció en defensa de la pràctica de l’esport infantil i de recolzament als clubs, escoles i entitats del nostre poble

31 de gener de 2021
203 Views
Per:  Grup Municipal Gent fent Poble    .-

 

Gent fent Poble ha presentat una moció per a ser votada en el proper Ple municipal ordinari que s’ha de celebrar el dia 11 de febrer de 2021.

Aquestes darreres setmanes s’ha donat a conèixer la creació de la plataforma “Ja n’hi ha prou” que demana al govern de la Generalitat de Catalunya la tornada de la pràctica esportiva de base, amateur i federada als pavellons municipals,  als camps de futbol i en general a les instal·lacions dels clubs esportius.

La plataforma sorgeix de la iniciativa de diversos clubs que volen donar veu a directius, entrenadors, esportistes i familiars amb l’objectiu de reivindicar l’esport com a activitat essencial i de salut i demanar que es revoquin unes mesures restrictives que estan criminalitzant l’esport no professional, provocant la desafecció dels i les joves esportistes justament envers l’esport que practiquen.

Aquesta plataforma s’ha donat a conèixer per les seves reivindicacions. El passat 16 de gener es va convocar a tots els clubs a manifestar-se davant dels pavellons municipals, denunciant les contradiccions de les mesures restrictives als clubs i entitats esportives, no permetent els entrenaments però sí altres activitats com les culturals dins dels pavellons, o com la impossibilitat de ser més de 6 persones en un entrenament a l’aire lliure pels equips de futbol.

Al nostre poble l’ASFE, l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós, el FC Fruitosenc, la Sant Fruitós Escola de Futbol i el CEFAR patinatge i tenis taula s’han unit a les reivindicacions d’aquesta plataforma. Així com també han mostrat suport esportistes santfruitosencs que practiquen l’esport en altres clubs.

El dissabte 23 de gener es van repetir les concentracions de protesta davant dels ajuntaments i a la nostra plaça de la Vila s’hi van aplegar altra vegada multitud de persones pertanyents als nostres clubs. La finalitat era implicar als alcaldes/ses i als regidors /es en favor de les reivindicacions de la plataforma “Ja n’hi ha prou”.

Els regidors de Gent fent Poble hem estat presents a les dues concentracions, però considerem que cal fer un pas més i amb aquesta moció refermar el nostre recolzament i ho farem saber a la Generalitat de Catalunya

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
210 views
210 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
73 views
73 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com