0 Shares 404 Views

Gent fent Poble

24 de maig de 2019
404 Views

Per què us presenteu?
Creiem que la transformació positiva que hem estat portant a terme aquests darrers 8 anys al nostre poble encara té recorregut i podem aportar l’experiència d’aquests anys i l’empenta que ens dona la incorporació de noves persones amb molta implicació. Gent fent Poble creu que encara pot seguir liderant els projectes que els nostres veïns i veïnes necessiten per encarar millor el futur.
Quins són els eixos del vostre programa?
El nostre Programa de Govern 5.0 té cinc eixos centrals: Persones, Medi Ambient, Coneixement, Poble i Desenvolupament Econòmic. Aquests 5 eixos es despleguen en 32 àmbits d’actuació, que es desenvolupen en 219 punts i es concreten en 324 accions.
Gent fent Poble ha demostrat que és capaç de completar en una legislatura els seus compromisos amb el ciutadà i complir el seu programa de govern, en aquesta legislatura en un 90%. La nostra capacitat humana i de gestió és un actiu que ens diferencia i alhora és la garantia per governar 4 anys més.
Balanç de la última legislatura. Què s’ha fet bé i què malament? Què hauríeu fet de diferent?
Hauríem fet diferent, i de fet vam rectificar, la proposta d’endreça viària a la urbanització de Pineda de Bages. Creiem que el què hem fet malament ha estat presentar la proposta d’aprovació inicial del POUM a pocs mesos de les eleccions municipals perquè el discurs i la informació al ciutadà s’ha viciat. Hauríem d’haver-ho aturat al novembre de 2018 quan es va veure que la proposta no estava apunt.
S’ha fet bé el compliment del programa de govern proposat i alhora poder encabir les propostes i necessitats noves que han aparegut al llarg de la legislatura, demostrant una bona gestió en benefici del ciutadans del nostre poble.
Quines mancances trobeu que hi ha a Sant Fruitós i quines propostes teniu per superar-les?
De les millores que pretenem realitzar per aquests 4 anys en destaquem les següents:
1. Serveis per la gent gran a domicili: aprovarem una cartera de 30 serveis integrals per cobrir les necessitats de la nostra gent gran sense que l’usuari hagi de viure a la residència d’avis.
2. Pisos per joves: construirem dos blocs d’habitatges pels joves i per famílies que ho necessitin.
3. Casal de joves: s’han iniciat les obres, l’acabarem, hi portarem la ràdio municipal i el dotarem de més activitat.
4. Museu Municipal: l’hem començat, l’acabarem i en farem la segona fase.
5. Casal d’entitats: el projecte està aprovat i el realitzarem a l’ajuntament vell.
6. El Cobert de la Cultura: farem un edifici nou, funcional i polivalent, amb auditori, sales d’assaig i escola de música i arts.
7. Potenciació del Comerç: desenvoluparem les accions del Pla de Comerç redactat d’acord amb l’Associació de comerciants.
8. Centre d’Atenció Primària (CAP): construirem el nou CAP a l’edifici ja cedit a la Generalitat (edifici antiga biblioteca).
9. Edifici de l’Escola Pla del Puig: farem realitat el nou edifici de l’escola i la urbanització de l’entorn.
10. Segon Pavelló d’Esports Municipal: construirem el segon pavelló durant l’any 2020.
11. Millores al Camp de futbol: canviarem la gespa i finalitzar les 5 fases del projecte de millora de les instal·lacions.
12. Plaques fotovoltaiques: fomentarem la seva instal·lació a nivell particular mitjançant incentius i bonificacions fiscals.
Esteu disposats a fer pactes per formar govern amb alguna altre candidatura? Amb qui?
Gent fent Poble és un exemple de liderar governs de pacte. La nostra disposició a governar amb altres candidatures està oberta a aquelles formacions que vulguin desenvolupar projectes per les persones i pel nostre poble, sense oblidar la defensa de la situació que viu el nostre país.
Per què demaneu el vot a la ciutadania?
Per mantenir la transformació en positiu que estem fent al nostre poble en benefici dels nostres veïns i veïnes, i seguir sent la garantia de bona gestió i capacitat d’execució del programa de govern. Gent fent Poble som gent com tu, a qui ens importa el progrés del nostre poble per davant de cap consigna partidista.
Tres paraules que us defineixin.
Gent fent Poble
En cas de que forméssiu part del Govern, com penseu compaginar la vostra tasca a l’Ajuntament amb la família, feina i temps lliure?
D’igual forma que ho hem fet i ens n’hem sortit aquests darrers 8 anys. Amb una gestió eficaç del temps, amb capacitat de transmetre els projectes a desenvolupar i tenint present que la família i la nostra vida és precisament el puntal que ens permet tenir l’empenta necessària per estar al govern. Som gent com qualsevol altre veí o veïna que acaba traient temps d’on no n’hi ha per fer allò que desitja: treballar incansablement per Sant Fruitós de Bages.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com