0 Shares 595 Views

Gent fent Poble recull signatures per poder presentar-se a les properes eleccions municipals

29 de març de 2019
595 Views

Per tercer cop consecutiu, l’agrupació d’electors presentarà llista a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019 i per això necessita recollir un mínim de 100 signatures.
Serà el proper dijous dia 4 d’abril, de les 17h a les 19h, on es posi una carpa informativa davant de l’ajuntament i comenci l’acte de recollida de signatures per a poder presentar-se a les eleccions municipals. Gent fent poble com a agrupació d’electors necessita recollir un mínim de 100 signatures de ciutadans i ciutadanes del cens electoral de les properes eleccions municipals. És el primer pas per poder presentar-se com a candidatura ferma a les eleccions, aquesta recollida de signatures no l’han de fer els partits polítics, tret diferencial d’una agrupació d’electors com la de Gent fent Poble.
Després de dues legislatures al capdavant de l’Ajuntament, l’agrupació segueix creient fermament en l’esperit que els va fer néixer: “Gent del poble, treballant pel poble”.
El fet de tornar-se a presentar respon a un objectiu molt clar: encara queden coses per fer i millorar. Mantenim la convicció que si seguim treballant per la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes del municipi assolirem noves fites que encara faran millor el nostre poble.
Esperem comptar amb la vostra presència, perquè necessitem la teva signatura per poder validar la candidatura a les eleccions. Història de Gent fent Poble
Gent fent Poble és una formació independent nascuda el 2011 que aglutina sensibilitats diverses però amb un objectiu comú: fer de Sant Fruitós de Bages i de la seva ciutadania la prioritat del consistori. Amb aquesta voluntat, Gent fent Poble convida els santfruitosencs i santfruitosenques a fer pinya i a sumar-se a l’esperit que ha fet possible que, en els darrers vuit anys, hagi hagut un canvi de rumb en les polítiques municipals i en el poble.
Més info a: www.gentfentpoble.cat i a xarxes socials

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
202 views
202 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
563 views
563 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
70 views
70 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com