0 Shares 738 Views

Gent fent Poble presenta una moció en defensa d’un model energètic sostenible a Catalunya

27 d'abril de 2021
738 Views
Text: Gent fent Poble Foto: istock

 

Gent fent Poble a Sant Fruitós de Bages ha presentat una moció pel proper Ple amb la intenció de donar suport al Manifest per un Model Energètic Sostenible a Catalunya. Aquest manifest subscrit per algunes entitats de defensa del territori ha estat promogut des de la Federació Ecologistes de Catalunya.

GfP, sensibles a les preocupacions de la gent de la nostra terra i havent conegut la situació generada de la mà de l’entitat Salvem Grevalosa, ha donat el pas de proposar al Ple municipal l’aprovació d’una moció de suport al Manifest per un altre model d’implantació de les energies renovables que sigui participatiu, sostenible, respectuós amb els espais naturals, la biodiversitat, els paisatges, el patrimoni cultural i els espais agraris.

La situació que ha generat la proposta de macroprojectes eòlics i solars al Bages, al Moianès i a d’altres comarques de Catalunya ha fet que Gent fent Poble hagi donat el pas de voler sumar Sant Fruitós de Bages als municipis i entitats que consideren que aquests projectes es poden dur a terme però amb uns plantejaments diferents d’inici i amb uns objectius participats per tothom.

Les energies renovables i respectuoses amb el medi ambient han d’implantar-se però no a qualsevol preu sobre el territori i la seva gent.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com