0 Shares 921 Views

Gent fent Poble presenta la seva llista a les eleccions municipals

25 d'abril de 2019
921 Views

Després de reunir gairebé 200 signatures en dues hores, l’agrupació d’electors presenta ara la seva llista a les eleccions municipals.

El passat divendres,dia 12 d’abril, l’agrupació d’electors Gent fent Poble ha presentat la seva llista a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La presentació ha estat a la sala polivalent del nexe-Espai de cultura on nombrosos ciutadans els han acompanyat.
Amb una campanya gràfica on només es veien els ulls de les persones que formaven la llista, Gent fent Poble ha creat expectativa prèvia sobre qui serien les persones que estarien a la seva llista. I la presentació ha complert les expectatives dels assistents. Una llista heterogènia amb tot tipus d’ideologies i de les més nombroses que s’han vist al municipi: 30 persones a la llista electoral. 17 homes i 13 dones que formen una llista que no perd l’essència de l’agrupació: gent del poble que vol treballar pel poble. Amb molta feina encara per fer, l’agrupació va presentar una llista amb moltes cares noves i energies renovades.

Com ja es va anunciar el passat mes d’octubre, el cap de llista i candidat a l’alcaldia és, per tercera legislatura consecutiva, Joan Carles Batanés. En les primeres deu posicions, a més, repeteixen els regidors de l’actual govern Xavier Racero, Cristian Marc Huerta i la regidora Ingrid Bonells. I ho fan deixant pas a cares noves que venen trepitjant fort i amb moltes ganes de treballar per Sant Fruitós de Bages.

Amb aquesta llista, l’agrupació posa de manifest que la seva missió segueix latent, amb uns objectius molt clars i amb cada cop més santfruitosencs i santfruitsenques recolzant un projecte que neix del poble i pel poble.

Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com