0 Shares 443 Views

Gent fent Poble fa una proposta al govern tripartit per les ordenances fiscals per l’any 2022, treballades per assolir una recuperació social i econòmica post-covid

25 d'octubre de 2021
443 Views
Per: Grup Municipal Gent fent Poble

Els regidors de GfP hem entrat pel registre municipal un document amb 19 propostes pensades i treballades per portar als sanfruitosencs i santfruitosenques cap a una recuperació social i econòmica en un any que ja podem pensar que pugui ser post-covid.
La petjada que ha deixat aquesta pandèmia és important i cal que les Ordenances Fiscals de l’any 2022 siguin encara molt sensibles a aquest fet, però alhora cal dissenyar polítiques fiscals on pensem en una situació de major normalitat i per tant fer una aposta cap al creixement econòmic i la millora social.
Gent fent Poble incideix en millores per les Ordenances Fiscals sobre l’Impost de Béns Immobles (IBI), l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE), les Plusvàlues urbanes, l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO), la Taxa d’ocupació per a terrasses de bars i restaurants i extensió de comerços, la Taxa per a parades i casetes de venda, la Taxa de Llicència de Taxi, la Taxa del Servei d’Ajuda Domiciliària (SAD) i la Taxa d’escombraries.
Amb aquesta proposta d’Ordenances Fiscals GfP segueix pensant en el major benestar de les persones i en una fiscalitat més ajustada per les activitats del nostre municipi. Novament pel 2022, com ja vàrem fer fa un any, presentem unes propostes que són realistes i possibles. Les posem a l’abast del govern municipal Tripartit (ERC, PSC, JUNTS) amb la finalitat que les apliquin i així es pugui millorar entre tots.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com