0 Shares 363 Views

Gent fent Poble demana al regidor d’urbanisme David Uró d’ERC que tregui el projecte de l’Hostal de Pineda de dins el calaix

23 de setembre de 2020
363 Views

Per: Gent Fent Poble –

Gent fent Poble troba gravíssim que el regidor d’urbanisme de l’actual govern tripartit de Sant Fruitós de Bages, el Sr. David Uró d’ERC, tingui aturat sense motiu el projecte urbanístic que ha de servir per desencallar la zona de l’Hostal de Pineda.


És un projecte que ha costat molt portar a terme i que des del mes de març de 2020 està a punt. Ja en el Ple del mes de març l’alcalde Joan Carles Batanés va proposar la seva aprovació i els tres grups a l’oposició en aquell moment (ERC, PSC i JuntsxSF) hi van votar en contra. Al Ple de juny, passat el període de confinament, de nou va portar-se a aprovació amb el vist i plau donat prèviament per tots els grups municipals en una reunió a finals de maig. Però hi van tornar a votar en contra argumentant manca de temps per mirar-se el projecte.

En el Ple del mes de juliol i essent llavors ja regidor d’urbanisme del nou govern tripartit el Sr. David Uró (ERC), a pregunta de Gent fent Poble, va dir que havia demanat alguna cosa a l’equip redactor i que tenia el projecte sobre la taula. Es va comprometre a portar-lo a aprovació al Ple de setembre, el qual ja es va realitzar el passat dimecres dia 9, i no ho va fer.
Gent fent Poble demana a l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC), al regidor d’urbanisme David Uró (ERC) i als seus socis (PSC i JuntsxSF) que es treguin la son de les orelles, que busquin sobre la taula o en un calaix, però que d’una vegada per totes mostrin i expliquin com està el projecte i el portin a aprovació al Ple del mes d’octubre de 2020.

Gent fent Poble considera que els veïns i veïnes de Pineda tenen dret a veure avançar un projecte que al mes de març ja estava enllestit.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com