0 Shares 188 Views

Gent fent Poble avisa que el nou govern tripartit de Sant Fruitós de Bages trinxa la comissió i els ajuts per la Covid-19.

5 de juliol de 2020
188 Views

Gent fent Poble mostra la seva preocupació pel tracta que dispensa el nou govern de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan d’ERC envers els assumptes relacionats amb la recuperació econòmica i social de la Covid-19.

En el Ple de maig va ser aprovada per unanimitat una Comissió amb un calendari establert on es fixava el 1 de juliol al vespre la data per a celebrar la tercera reunió. Aquesta comissió participada pels quatre grups polítics municipals i per membres d’associacions i ens econòmics i socials no ha estat convocada i per tant es trenca un mecanisme de transparència i participació que el govern de GfP va engegar.

Des de la nostra formació considerem molt greu que el nou govern faci una nota indicant que no es pot fer la Comissió perquè no hi ha encara nou Cartipàs, quan resulta que aquesta setmana s’ha fet Junta de Govern i tres Comissions Informatives -que no es podrien fer sense Cartipàs-. També ens preocupa de forma important que la línia 1bis i la línia 5 d’ajuts per la Covid-19 s’hagin aturat, fet que genera un perjudici directe i immediat sobre els santfruitosencs i santfruitosenques.

La línia 5 posava a l’abast dels ciutadans uns descomptes de 10€ per fer àpats als bars i restaurants del municipi i de 15€ per fer pernoctacions en hotels i pisos turístics, el què suposa perdre una injecció directe de 160.000€ i la pèrdua de mig milió d’euros en moviments econòmics durant el juliol i l’agost. Tampoc a hores d’ara el nou govern d’ERC, PSC i Junts x Sant Fruitós ha respost a la petició de Gent fent Poble de portar a terme un acte públic de record i comiat a les víctimes de la Covid-19 i als seus familiars.

Els problemes generats pel Coronavirus han de ser afrontats i solucionats ara i qualsevol dilatació en el temps juga en contra dels ciutadans, per això demanem a l’alcaldessa Àdria Mazcuñan que rectifiqui d’immediat i apliqui les mesures esperades i previstes sota el govern de Gent fent Poble.

Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
37 views
37 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com