0 Shares 1119 Views

Gent fent Poble aconsegueix que el tripartit presenti l’Hostal de Pineda aquest desembre

22 de novembre de 2020
1119 Views

Per: Grup Municipal Gent fent Poble .-

El Grup Municipal de Gent fent Poble a Sant Fruitós de Bages va aconseguir en el Ple d’aquest passat dijous dia 12 de novembre que el Tripartit al govern (ERC, PSC i JUNTSxSF) es comprometés a portar al Ple del mes de desembre l’aprovació de la Modificació Puntual de Planejament que ha de resoldre la zona de l’Hostal i les antigues piscines de Pineda de Bages.
Gent fent Poble va plantejar una pregunta al regidor d’urbanismes David Uró (ERC) en relació al fet que porta des del mes de juliol dient que al mes següent proposarà l’aprovació i no ho fa. Així mateix li va recordar que el projecte urbanístic que consta a l’expedient a dia d’avui és exactament el mateix que al mes de juny passat quan governava GfP. En diverses ocasions el regidor Uró va dir que ho tenia aturat perquè el projecte tenia canvis i perquè uns informes no havien estat demanats. En el decurs del Ple Gent fent Poble va mostrar que dins l’expedient municipal no hi ha cap document urbanístic nou des del mes de maig passat i va mostrar un informe de l’arquitecte municipal de l’àrea de Planejament on indica que els informes van ser lliurats i explicats en una reunió el dia 21 de maig, on el regidor David Uró hi era present. Davant d’aquestes evidències el regidor Uró no va tenir més remei que admetre-ho i indicar  que el document seria presentat al Ple del mes de desembre.

Gent fent Poble considera que ha defensat els interessos dels ciutadans de Pineda com es mereixen i que per fi veuran com un projecte finalitzat el març de 2020 i amb els informes aportats el mes de maig, i que estava en un calaix sense motiu ni explicació possible, podrà seguir el seu camí per ser una realitat.

 

 

Grup Municipal Gent fent Poble     

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
156 views
156 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com