0 Shares 1225 Views

Fun english!

27 de febrer de 2019
1225 Views

L’última setmana de gener, els alumnes d’educació infantil vam gaudir d’un dia d’immersió lingüística. En diferents dies, els alumnes d’Ei3, Ei4 i Ei5 vam rebre els seus monitors vinguts de països de parla anglesa de l’empresa Home to home. Ens van oferir un ventall d’activitats estimulants i dinàmiques per endinsar-nos en la musicalitat, pronunciació i matisos de la llengua.

La història The very hungry caterpillar

A través del conte The very hungry caterpillar vam poder descobrir què li passava a aquesta eruga tan goluda. Una rebuda de gimnàstica matinal, seguida de jocs de presentació i la introducció de la protagonista del conte a l’aula ens va permetre descobrir noves cançons, coreografies, històries i fins i tot aprofundir en el coneixement dels números, el pas del temps, els colors i el menjar. Després d’ajudar a trobar el menjar per a l’eruga al nostre bosquet de l’escola i poder tastar per nosaltres mateixos els seus àpats, vam acabar la jornada amb una activitat plàstica ben colorida. Una gran experiència que de ben segur ens va apropar i transportar en un ambient immers en la llengua anglesa experimentar la llengua anglesa amb tots els nostres sentits.

Fem d’actors i actrius en obres de teatre en anglès

I dels més petits, als més grans. Un any més, els alumnes d’ESO, hem gaudit de dues obres de teatre en anglès de la companyia Blue Mango. Els alumnes vam poder participar en les obres convertint-nos en actors i actrius per un dia en alguns moments de l’obra. Les representacions van ser molt divertides i els alumnes vam riure i gaudir molt.

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO vam participar en una obra en la qual una adolescent molt tímida anava a l’escola. Estava enamorada d’un noi però el pitjor era que la seva eixelebrada mare era la professora d’anglès que li feia viure situacions força compromeses.

En canvi, els alumnes de 3r i 4t d’ESO vam poder fer d’actors i actrius en una obra que parlava d’un programa de televisió molt esbojarrat on vam fer de cuiners i vam ser còmplices de la seva presentadora quan el presentador es canviava de roba. Un cop acabades, els alumnes vam poder fer preguntes als actors i actrius de l’espectacle per resoldre dubtes i conèixer algunes curiositats.

Educació infantil i ESO
Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com