0 Shares 103 Views

Friman incorpora nous vehicles híbrids.

23 d'agost de 2021
103 Views

Per: naciodigital.cat / NacióManresa / Redacció –

L’empresa santfruitosenca de distribució de productes d’alimentació preveu reduir un 40% les emissions de C02.

Friman, situada a Sant Fruitós, ha potenciat la modernització de la seva flota amb l’adquisició de nous vehicles híbrids aquest estiu. L’empresa de distribució de productes d’alimentació per al sector de la restauració calcula que aconseguirà un estalvi del 40% de les emissions de CO2 amb els nous vehicles.

L’adquisició dels vehicles híbrids continuarà fins a completar tota la flota amb l’objectiu que els cotxes i camions de la companyia siguin més eficients. Una fita que faria possible, només amb els vehicles comercials, evitar l’emissió de 36.000 quilos de CO2 anualment. L’empresa va començar aquest procés fa dos anys amb la incorporació dels primers quatre camions híbrids.

Els nous vehicles estan equipats amb la darrera motorització híbrida de Toyota, que gestiona la potència i selecciona la propulsió en cada moment i, en àmbits urbans, tenen un funcionament 100% elèctric.

Cap a un futur més sostenible.

Friman emmarca aquesta estratègia en l’elaboració del pla Un gest pel planeta, un full de ruta que defineix el compromís de la companyia amb un futur més sostenible i respectuós amb l’entorn i amb les persones. En el marc d’aquest pla l’empresa preveu implementar altres accions com l’optimització de les rutes per fer-les més eficients i sostenibles i la digitalització de tots els processos administratius.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com