0 Shares 300 Views

Friman incorpora nous vehicles híbrids.

23 d'agost de 2021
300 Views

Per: naciodigital.cat / NacióManresa / Redacció –

L’empresa santfruitosenca de distribució de productes d’alimentació preveu reduir un 40% les emissions de C02.

Friman, situada a Sant Fruitós, ha potenciat la modernització de la seva flota amb l’adquisició de nous vehicles híbrids aquest estiu. L’empresa de distribució de productes d’alimentació per al sector de la restauració calcula que aconseguirà un estalvi del 40% de les emissions de CO2 amb els nous vehicles.

L’adquisició dels vehicles híbrids continuarà fins a completar tota la flota amb l’objectiu que els cotxes i camions de la companyia siguin més eficients. Una fita que faria possible, només amb els vehicles comercials, evitar l’emissió de 36.000 quilos de CO2 anualment. L’empresa va començar aquest procés fa dos anys amb la incorporació dels primers quatre camions híbrids.

Els nous vehicles estan equipats amb la darrera motorització híbrida de Toyota, que gestiona la potència i selecciona la propulsió en cada moment i, en àmbits urbans, tenen un funcionament 100% elèctric.

Cap a un futur més sostenible.

Friman emmarca aquesta estratègia en l’elaboració del pla Un gest pel planeta, un full de ruta que defineix el compromís de la companyia amb un futur més sostenible i respectuós amb l’entorn i amb les persones. En el marc d’aquest pla l’empresa preveu implementar altres accions com l’optimització de les rutes per fer-les més eficients i sostenibles i la digitalització de tots els processos administratius.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Jornada de reflexió
37 views
37 views

Opinions de sobretaula: Jornada de reflexió

Rosa Camprubí - 4 de juny de 2023
Fases Campionats de Catalunya
68 views
68 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
41 views
41 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com