0 Shares 196 Views

Freigel (ex Freisa) trasllada la seva producció a Granollers

13 de març de 2021
196 Views
Text: Redacció

Segons informacions de premsa i agencies, Audens Group Solutions, el grup al qual pertany Freigel, abans Freisa, ubicada al carrer Ensija del polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages, ha decidit traslladar la seva producció d’aliments preparats a Granollers, on hi ha la seu central del grup alimentari.
Audens Group Solutions pretén fer els canvis a començaments d’abril, això suposa el trasllat d’una cinquantena llarga de treballadors de la planta de Sant Fruitós al nou centre operatiu o a d’altres del grup, una operació les condicions de la qual estan negociant el comitè d’empresa i la companyia.
Freisa, una de les primeres industries en instal·lar-se en el polígon Sant Isidre, va néixer als anys 70 com una iniciativa de les famílies bagenques Freixanet i Planas. El 2004, Freisa es va fusionar amb l’empresa de Zamora Ibergel, operació de la qual va néixer Freigel Food Solutions. El 2010, el grup Audens Solutions va adquirir Freigel.
La matinada del dissabte, 15 de març del 2008, es va declarar un incendi en una nau de Freigel Food Solutions, al carrer Puigmal del P. Sant Isidre. El foc es va originar a quarts de dues de la matinada, quan uns operaris estaven realitzant tasques de manteniment a la nau, que va quedar totalment cremada. Per sort només van haver de ser atesos per inhalació de gasos tòxics quatre persones que treballaven a la nau.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com