0 Shares 346 Views

Fotomaton Events aconsegueix per 5è any consecutiu “Wedding Awards” de Bodas.net, el premi més prestigios del sector

22 de juny de 2020
346 Views

Fotomaton Events de Sant Fruitós de Bages ha estat guardonada amb un “Wedding Awards 2020” dins de la categoria d’animació. Un gran reconeixement per aquest professional del sector dels casaments i celebracions i que l’acredita com a un del millors proveïdors.

Bodas.net part del grup The Knot Worldwide, és líder global en l’àmbit nupcial, ha donat a conèixer el nom dels professionals i empreses que al 2020 s’ han alçat amb un “Wedding Award”. Fa set anys que el principal portal web dels casaments va començar a atorgar aquests premis amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència en el servei ofert per les empreses del sector nupcial.

En l’actualitat, aquests premis estan basats en les més de 7 milions d’opinions de parelles amb les que compta el portal. Una important xifra que està en continu augment i fa que els professionals premiats se sentin molt orgullosos i mantinguin intacta la motivació per a poder mantenir el guardó edició rere edició, especialment en aquest any tan complicat.
Els “Wedding Awards” s’atorguen al 5% de les empreses que han obtingut el major nombre d’opinions i les millors qualificacions de cada categoria entre més de 47.000 empreses, tenint en consideració la qualitat i professionalitat del servei que ofereixen. Per això, el paper més important el tenen les parelles que, amb les seves opinions i després d’haver gaudit dels serveis dels professionals en els seus casaments, defineixen qui són els guanyadors.

Precisament per aquest motiu, aquest guardó s’ha convertit en un referent en el sector i en un segell de garantia per a les parelles que, any rere any, preparen el seu casament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com