0 Shares 209 Views

Finalitzen els treballs de reurbanització de la zona industrial de Peinaje de Rio Llobregat

209 Views

La recepció d’aquest polígon permetrà que les empreses puguin realitzar millores a les seves naus.

Aquest divendres s’ha donat per finalitzada la urbanització de la zona industrial de Peinaje de Rio Llobregat, amb la signatura de l’acte de recepció amb els representants empresarials de la zona.

Aquest àmbit del municipi presentava diferents mancances urbanístiques el que no permetia que la zona industrial pogués renovar-se i adequar-se als temps actuals i a les necessitats de les empreses que hi ha ubicades. El projecte d’urbanització d’aquest àmbit es va aprovar definitivament l’any 2018.

Les obres que s’hi ha realitzat han consistit, per una banda, en la construcció de nous vials d’entrada a la zona des de la carretera B-451, cosa que permetrà un millor accés per a l’entrada i sortida de mercaderies i per als treballadors de la zona.

Per altra banda, s’han realitzat importants millores en el sistema de clavegueram i gestió de l’aigua, dotant la zona d’un drenatge d’aigües pluvials, d’un sistema de retenció de sòlids als punts d’abocament, i la conducció de les aigües residuals generades per les empreses així com també la instal·lació d’un sistema d’abastament i reserva d’aigua de protecció contra incendis.

La urbanització també ha dotat de nou enllumenat a la zona d’accés al polígon i s’ha realitzat la neteja de tota la vegetació que es trobava en el camí que arriba fins a la zona verda, on també s’hi ha instal·lat mobiliari urbà.

La finalització d’aquesta urbanització permetrà que les naus industrials que s’hi troben ubicades puguin renovar-se i actualitzar-se com per exemple amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

L’acta de recepció ha estat signada per l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñan i Claret, el promotor del polígon Peinajes del Rio Llobregat SLU, així com per l’arquitecta i l’enginyer municipals. En l’acte els han acompanyat el regidor d’urbanisme del consistori, David Uró, i el regidor de promoció econòmica Felip Echarri.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com