0 Shares 1423 Views

Final de curs a l’escola Paidos

19 de juny de 2018
1423 Views

El dissabte 2 de juny, l’escola Paidos va celebrar la festa de final de curs, on tot l’alumnat va poder participar i gaudir de diverses activitats.

PROGRAMACIÓ
A les 10h. es van obrir les portes de l’escola.

Les activitats del matí, principalment, eren per als alumnes de primària i educació infantil: El 2n aquatló solidari, gotes per el Níger, on els alumnes per poder participar havien de fer un donatiu d’un euro, i a canvi obtenien un dorsal i una braçalet per poder participar-hi. Altres activitats, per als més atrevits, van ser: Inflables de terra i aquàtics, inflables d’aventura, concurs de salt de bomba i un Holi Party. Per altra banda, els alumnes de 5è i 6è van organitzar el Paidos FM, que consistia en tot un seguit de tallers on podien participar tots els alumnes.

Al llarg del matí, va haver-hi una trobada de escoles de bàsquet, i partits de ex-alumnes de l’escola, organitzada per l’AEE PAIDOS.

Al voltant del migdia, els alumnes van inaugurar la piscina fent-se una bona remullada!

Per la tarda l’escola es va convertir en un plató de televisió, Paidos TV, on totes les famílies van poder gaudir de les diferents activitats, organitzades pels alumnes de l’ESO. Els alumnes de 3r feien de reporters, passant per les diferents activitats/tallers realitzant entrevistes en directe. Entre les diferents activitats podem destacar: PAIDOS TERROR, PAIDOS BABY, PAIDOS TV ACTION i WESTERN PAIDOS TV.

Per recuperar energia… Va haver-hi diferents food trucks, on es podia consumir uns deliciossos creepes, gelats, hamburgueses i begudes.

I com a cloenda, una gran cercavila del PAIDOS TV, organitzat pels alumnes de cicle superior, i un gran concert de l’escola de música Paidos, a càrrec de: cant modern i combo.
LA FESTA VA SER TOT UN ÈXIT!!!

Alumnes de 1er ESO

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
64 views
64 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de setembre de 2022
Recordem la gent del poble
41 views
41 views

Recordem la gent del poble

Ignasi Sala Guitart - 28 de setembre de 2022
Mig, mitjà, medi?
53 views
53 views

Mig, mitjà, medi?

CNL Montserrat - 27 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com