0 Shares 304 Views

Festival de Música Clàssica de St. Fruitós.

4 de juliol de 2020
304 Views

És obvi que la pandèmia ens ha abocat a una nova realitat, a viure els últims mesos d´una manera diferent. Una parada que ens ha obligat sovint a la reflexió profunda i, a més dels dolorosos sacrificis humans, ens ha abocat a sacrificis diversos.

Tots hem pogut veure i viure com el món artístic, que sempre és solidari, ens ha ajudat a alleugerir moltes estones: concerts virtuals, cinema, llibres, passejades virtuals pels millors museus del món, etc… Estones de gaudi, de serenitat i bellesa, de reflexió o de mirall d’emocions.

I, reflexionant davant el moment que ens toca viure, hem decidit que aquest any, més que mai, no renunciariem al Festival de Música Clàssica de St. Fruitós. Perquè com a societat cal que perdem les pors, que moralment ens revitalitzem. I també perquè la solidaritat arribi al món artístic i cultural, un sector molt castigat, privat d´activitat per molts mesos, que veu com la precarietat de la seva situació intermitent es perllonga perillosament. D’aquesta manera, els artistes i la indústria que els rodeja podran tenir l’estímul de reprendre la seva activitat. Comptarem, a més, amb un 100% d’artistes nacionals. I amb l’esperit solidari que estem segurs que és necessari en aquests moments, els membres de la Junta de l’Associació organitzadora del Festival, hem decidit que un percentatge de la recaptació de la venda d’entrades d’enguany el donarem a Càrites Sant Fruitós i al Banc d’Aliments de Manresa, que a causa del Covid-19, ha triplicat les seves necessitats i demanda. Ens comprometem a deixar-ne constància i fer-ho visible.

Per tot això hem preparat una programació revisada i adequada a les circumstàncies per aquest juliol 2020. Un dels nous reptes del Festival 2020 és la gestió dels riscos per evitar contagis del COVID-19. Des de l’organització prenem totes les mesures per adaptar l’aforament (que es veurà reduït a 300 places, per la qual cosa recomanem la compra anticipada de les entrades) i la gestió dels concerts, vetllant per la seguretat i salut del públic i dels artistes que intervenen.

IMPORTANT! El primer dels concerts serà online, per internet, donat que Món St. Benet no obrirà portes fins la nit del concert del 16 de juliol. Per aquest primer concert, el públic podrà comprar les seves entrades per internet o bé als punts de venda presencial (Foto Isidre-St. Fruitós i Teatre Kursaal-Manresa). En el moment de la compra se li demanarà el seu correu electrònic i el dia abans del concert rebrà, per correu electrònic, un enllaç a través del qual podrà connectar-se el dijous 9 de juliol a les 22.15 al concert dels pianistes Eudald Buch i Vladislav Bronevetzky, amb prèvia presentació del musicòleg i locutor de Catalunya Música, Joan Vives. Amb aquest concert s’inaugurarà també un projecte: el d’Artista Emergent. Amb aquesta idea, cada juliol es programarà un jove artista talentós, apadrinat i compartint escenari amb un artista de llarga trajectòria. És una manera de recolzar als joves artistes i ajudar-los a promocionar-se i inserir-se en el món professional.
Pels segon, tercer i quart concerts, podrem retrobar-nos presencialment als fantàstics Jardins de Món St. Benet. El públic podrà accedir al Jardí 3/4 d’hora abans del concert, per evitar aglomeracions.

Que la vida es reprengui! Amb optimisme i esperança, desitgem retrobar-vos a Món St. Benet en plena salut: aquest serà el primer motiu d’alegrar-nos juntament!

Junta de l’Associació Memorial Eduard Casajoana

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
37 views
37 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com