0 Shares 754 Views

Festa Major del Pont de Cabrianes

1 d'agost de 2019
754 Views

El passat dissabte 20 de juliol, es va celebrar la Festa Major del Pont de Cabrianes, que organitzada per l’entitat “Amics del Pont de Cabrianes”, amb col·laboració amb l’Ajuntament santfruitosenc, reuneix cada any a antics residents d’aquesta colònia tèxtil, ubicada dins els termes de Sant Fruitós i Sallent, i limitant amb els d’Artés i Navarcles. L’activitat industrial del llogaret va cessar l’any 1962, quedant poc a poc deshabitat.

Fa més de 20 anys que un grup de persones va decidir recuperar la Festa Major, que es celebrava per la diada de Sant Jaume, convertint-la en una trobada de ex-residents, familiars i amics.

Així, un dia a l’any, el Pont de Cabrianes torna a tenir vida, enguany amb una festa que va començar a l’església de Sant Jaume d’Olzinelles, amb una Missa solemne concelebrada pel rector de Sallent, Mn. Antoni Costa, i el de Sant Fruitós, Mn. Théophile Nkundimana. Acabada la cerimònia religiosa es va servir un pica-pica. Després els actes es van traslladar al Restaurant Can Ferrer de Torroella de Baix, on va tenir lloc, un espectacle musical a càrrec del grup “La tercera Joventut” de Sant Fruitós, que fou molt aplaudit.

La festa va continuar amb el tradicional dinar de germanor, que va reunir a més de 100 comensals, i va comptar amb la presència dels alcaldes de Sant Fruitós i de Navarcles, Joan Carles Batanés i Josep Mª Feliu respectivament.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com