0 Shares 1083 Views

Festa Major del Pont de Cabrianes

1 d'agost de 2019
1083 Views

El passat dissabte 20 de juliol, es va celebrar la Festa Major del Pont de Cabrianes, que organitzada per l’entitat “Amics del Pont de Cabrianes”, amb col·laboració amb l’Ajuntament santfruitosenc, reuneix cada any a antics residents d’aquesta colònia tèxtil, ubicada dins els termes de Sant Fruitós i Sallent, i limitant amb els d’Artés i Navarcles. L’activitat industrial del llogaret va cessar l’any 1962, quedant poc a poc deshabitat.

Fa més de 20 anys que un grup de persones va decidir recuperar la Festa Major, que es celebrava per la diada de Sant Jaume, convertint-la en una trobada de ex-residents, familiars i amics.

Així, un dia a l’any, el Pont de Cabrianes torna a tenir vida, enguany amb una festa que va començar a l’església de Sant Jaume d’Olzinelles, amb una Missa solemne concelebrada pel rector de Sallent, Mn. Antoni Costa, i el de Sant Fruitós, Mn. Théophile Nkundimana. Acabada la cerimònia religiosa es va servir un pica-pica. Després els actes es van traslladar al Restaurant Can Ferrer de Torroella de Baix, on va tenir lloc, un espectacle musical a càrrec del grup “La tercera Joventut” de Sant Fruitós, que fou molt aplaudit.

La festa va continuar amb el tradicional dinar de germanor, que va reunir a més de 100 comensals, i va comptar amb la presència dels alcaldes de Sant Fruitós i de Navarcles, Joan Carles Batanés i Josep Mª Feliu respectivament.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com