0 Shares 180 Views

Festa Major a la llar d’infants!

19 de gener de 2022
180 Views
 Per L’equip de mestres

A la Llar d’Infants Municipal  “Les Oliveres” estem de celebració!

Després de les vacances de Nadal… nosaltres continuem la festa i la xerinola perquè ben aviat serà la Festa Major d’hivern de Sant Fruitós de Bages. I tots els infants i mestres ens preparem per celebrar, durant aquests dies, la nostra pròpia Festa Major.

Des de la Llar d’Infants donem a conèixer als nens i nenes totes i cadascuna de les festes populars i les tradicions. I és que les festes populars són un recurs més per a treballar els diferents continguts del curs, d’una manera engrescadora i motivadora pels infants.

A la classe dels Gegantons del Bosquet, per exemple, durant aquesta setmana ja hem fet diferents propostes especials relacionades amb la Festa Major, els gegants Sala i Ricardis i els gegantons Isarn i Aigó.

Amb cartró i pintura de colors hem creat els nostres propis Gegants. Els hem pintat i els hem fet ballar al ritme de música gegantera. També estem aprenent diferents cançons de gegants: “el Gegant del Pi”, “la dansa dels Gegants”, “Avui és Festa Major”… I hem explicat un conte, els protagonistes del qual són els Gegants Sala i Ricardis.

I per acabar la setmana hem fet una cercavila amb música i danses populars, balls de gegants i confeti!

Ens ho estem passant molt bé! Ha estat una setmana intensa, plena de música, balls, sarau i molta alegria! I la setmana que ve… més!

Molt bona Festa Major d’hivern a tothom!

 

L’equip de mestres

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com