0 Shares 709 Views

Festa del Comerç

20 de setembre de 2019
709 Views

El passat dissabte 14 de setembre, vàrem celebrar la tercera edició de la Festa del Comerç de Sant Fruitós de Bages, amb la participació de més de 25 establiments, i més d’un miler de persones, que vàrem organitzar al Cobert de la Màquina del Batre.

Vàrem iniciar l’acte amb una inauguració institucional, per tot seguit donar pas a l’exposició de les carpes dels comerciants, les diverses actuacions a l’escenari, una variada proposta gastronòmica. Val a dir que la festa va estar amenitzada en tot moment per en Jordi Callau, que va omplir l’acte de caliu i bon rotllo.

Al capvespre vàrem fer el sorteig de tres premis de 100 € c/u en vals de compra, amb motiu del concurs que vàrem organitzar exclusivament per aquest dia, consistent en que calia emplenar la frase VIU EL COMERÇ, SUMEM ENTRE TOTS, amb les “pistes” que hi havia a cada estand

A més, els visitants van decidir, amb una gran majoria de vots, que l’estand guanyador, per la seva espectacularitat i disseny, fos el de l’establiment SILHOUET, pel que va ser premiat amb 100 €

I amb un final de festa espectacular, amenitzat per en Jordi Callau, que va fer ballar a tots els botiguers i assistents a la Festa.

Ens retrobem al proper any 2020. Salut!!

Sant Fruitós Comerç

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com