0 Shares 869 Views

Festa del Castaween

9 de novembre de 2018
869 Views

El passat 3 de Novembre va tindre lloc al barri de la Rosaleda la Festa del Castaween. Festa que agrada tant a grans com a petits i que arrossega a molta gent de dins i de fora del municipi a aquest petit barri de Sant Fruitós.

Aquest any no va ser cap excepció i la festa va ser un èxit rotund. Des de que la junta de l’associació de veïns va optar per aquesta fórmula, amb la creació del concurs de les cases engalanades, el tancament del barri al trànsit per poder fer el truc o tracte amb total tranquil·litat, l’augment de la quantitat de castanyes i de moscatell amb els que s’obsequia als assistents de forma totalment gratuïta i com no amb l’ampliació del passatge que pràcticament multiplica per tres el recorregut i amplia a 40 les persones que hi treballen al seu interior, entre veïns, amics i membres de la junta, que de forma totalment voluntària fan d’aquest passatge, un dels millors de la zona i que consoliden sense dubte aquesta festa que aplega cada cop a més gent.

Aquest any i com ja es va fer en l’any anterior, l’associació va mostrar la seva cara més solidària i va recaptar fons per a la marató de tv3, que enguany va dedicada a la malaltia del càncer. Es van situar dues guardioles a la zona de les caixes i es va anar recordant una vegada i un altre per l’altaveu de l’existència d’aquestes, per tal que la gent fes les seves aportacions. Es van recaptar per a la marató un total de 65’70€ entre els assistents i l’associació afegirà 250€ procedents dels diners recaptats per la festa fent una contribució total de 315’70€ que serà ingressat a la fundació de la marató de tv3.

Així doncs des de l’associació ja es treballa en la nova edició del Castaween intentant buscar noves idees per al passatge i noves fórmules que permetin a tothom gaudir d’aquesta festa tant popular entre la gent del nostre municipi.

David Fernández

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com