0 Shares 417 Views

Festa de tardor al Pla del Puig

6 novembre, 2018
417 Views

Aquest és el primer article que l’escola Pla del Puig fa al Montpeità aquest curs 2018-2019. Aprofitarem l’avinentesa per explicar-vos la nostra Festa de tardor que vam celebrar el passat dimecres 31 d’octubre.

Vàrem celebrar la festa tota l’escola i amb el pretext de conèixer-nos una mica més vam organitzar una gimcana.

Els diferents grups es van organitzar amb alumnes de diferents nivells de P3 fins a 6è. Els alumnes de 6è eren els responsables de passar per les classes a recollir els alumnes del seu grup, que prèviament va agrupar la comissió de festes de l’escola.

Aquesta gimcana va consistir en un seguit de proves que estaven relacionades amb la festa de la castanyada i també amb el tema transversal d’aquest curs, que serà la Època Medieval. Com ja sabeu, el treball de la història és un tret identificatiu del nostre centre. Aquest any, el projecte que farà de fil conductor i que es treballarà des de P3 fins a 6è serà l’edat mitjana, o sigui que, viurem de ben a prop tota la història relacionada amb el món dels castells i els cavallers.

Hi havia un total de 12 proves distribuïdes en els diferents espais de l’escola i els alumnes havien de realitzar tantes com els fou possible en el temps establert.
En acabar la gimcana s’obsequià als alumnes amb un tast de castanyes que prèviament ens havia torrat l’AMPA al pati de l’escola.

Escola Pla de Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La Llar d’infants de l’escola Paidos
283 views
283 views
Veritat o mentida
199 views
199 views

Veritat o mentida

Redacció - 17 maig, 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Horrorland
1369 views
1369 views
Frase de la setmana. Rabindranath Tagore
815 views
815 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com