0 Shares 531 Views

Festa de l’Arròs. Concurs Fotogràfic.

21 de febrer de 2020
531 Views

BASES CONCURS FOTOGRÀFIC #FestaArrosSFB2020

Durada i participació

El concurs tindrà lloc coincidint amb la celebració de la Festa de l’Arròs 2020 i les activitats que s’organitzen a l’entorn de la festa. El concurs serà vigent del 13 de febrer (data d’inici del 7 d’Arròs) i fins el 24 de febrer de 2020 a les 23:59 hores. El període de votacions es tancarà el dimarts 25 de febrer de 2020, aquest inclòs. Participaran en el concurs els autors de les fotografies penjades a Instagram amb l’etiqueta #FestaArrosSFB2020 i que siguin seguidors del perfil @ajuntamentsantfruitos

Sobre les fotografies
Les fotografies han de ser originals i no hauran d’haver estat publicades ni presentades en altres concursos. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Festa de l’Arròs o les activitats paral·leles com el 7 d’arròs, el +Kvi o el tast maridatge. Es podran presentar fins a un màxim de tres fotografies per cada autor. S’admetran fotografies en color, en blanc i negre i també l’aplicació de filtres o retoc fotogràfic.

Ús de les imatges
Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #FestaArrosSFB2020 seran públiques al web de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages així com també en les seves xarxes socials. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament en futures campanyes de promoció de la Festa de l’Arròs o material que generi el consistori amb finalitats de promoció del municipi.

Premi

Cada concursant només podrà obtenir un premi:
• PREMI D’HONOR: 1 Llibre de la Festa de l’Arròs + 2 entrades pel concert que oferirà Quartet Melt el dia 14 de març de 2020 + 2 Kg d’arròs del Delta de l’Ebre.
• 1er. Premi: 1 Llibre de la Festa de l’Arròs + 1 davantal de la Festa de l’Arròs + 2 kg d’arròs del Delta de l’Ebre.
• 2n. Premi: 2 kg d’arròs del Delta de l’Ebre + 1 ampolla de licor d’arròs.
• 3r. Premi: 2 Kg d’arròs del Delta de l’Ebre.

Jurat i veredicte
El Premi d’Honor serà atorgat per un jurat composat per 2 professionals del món de la comunicació i un representant de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Els altres 3 premis (1er, 2n i 3er) seran atorgats a les 3 fotografies més votades a Instagram que compleixin els requisits prèviament exposats. El jurat emetrà públicament el seu veredicte a partir del 26 de febrer 2020 als canals oficials de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Acceptació de bases i condicions
La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #FestaArròsSFB2020 implica l’acceptació d’aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb aquesta etiqueta implica l’autorització perquè l’Ajuntament es posi en contacte amb el guanyador/a a través d’un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com