0 Shares 640 Views 1 Comments

Fem un vermut?

12 d'octubre de 2020
640 Views 1

Per: Sònia Roman.

Fer el vermut està de moda! Com m’agrada aquesta moda que mai passa de moda. Sóc fan del vermut des de ben petita i penso que és una tradició que no s’ha de perdre mai ja que personalment, m’ha deixat uns records i moments inoblidables, compartits, els dissabtes i diumenges sobretot al migdia,  amb família, amics, companys o inclús compartit sol/@ amb un llibre.

Sempre s’ha dit que el vermut estimula la gana i suposo que per això l’acompanyem de patates chips o braves, olives, pernilet, formatge, escopinyes, fruits secs o anxoves, escollim entre la gran varietat d’aperitius que hi ha… cadascú es monta l’adrezzo que més li agrada ja que contra gustos… això si… si després no dinem tampoc passa res.

El vermut també ha estimulat determinats sectors, actualment s’està creant diferents ambients per gaudir-lo: vertumeries mòbils tipus foodtracks, classes de pilates seguidetes d’un vermut més healthy, vermuts amb música en directe envoltats de la vinya, vermuts en una terrasseta a l’aire lliure  en un passeig o en una guingueta d’un parc, de la platja, de la muntanya, vermutets fets al balcó de casa amb musiqueta al mòbil disfrutant del solete i sense mirar l’hora…. Vermuts infinits!!

A qui li hem de donar les gràcies per crear-lo? Doncs l’origen del vermut diuen que ve de Grècia. Hi havia un metge de nom Hipòcrates, que també era filòsof, el qual va crear la beguda com un vi d’herbes aromatitzat i ha anat evolucionant tant i de tal manera, que actualment tenim gran varietat de marques. Personalment la marca que més m’agrada és d’aquí Catalunya i diu una frase que m’encanta:

“Menys tonteries i més vermut”.

Perquè si quelcom ens agrada ho hem de dir, el contrari no cal . El vermut té alguna cosa que no té preu i que ens fa sentir, disfrutar, compartir somriures i paraules, parlant de cosetes de manera tranquil·la, relaxada.

 

Consellet de la setmana: “Gaudim de la vida, dels seus moments i com no… del Vermut!”

1 Comentari

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
28 views
28 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
38 views
38 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
83 views
83 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com