0 Shares 738 Views

Fem la República catalana

3 de setembre de 2018
738 Views

Catalunya viurà en els propers mesos uns moments decisius pel seu futur. l’Onze de Setembre serà el tret de sortida a una tardor en la qual es commemorarà un any de l’U d’Octubre. Un any després, és el moment de demostrar que la repressió política no ens ha doblegat i que el nostre objectiu esta més viu, present i cada vegada mes a prop: la independència.

Per evidencia a Espanya i a la comunitat internacional que la repressió no ens ha vençut, cal que la major quantitat de ciutadans donin suport a la convocatòria per omplir la Diagonal de Barcelona aquest l’11 de setembre i així mostrarem que tot el país conflueix per reclamar l’implementació de la República guanyada el passat 1 d’octubre.

ANC Sant Fruitós fa una crida a tothom qui vulgui anar a la manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona que s’apunti el més aviat possible per tal de facilitar la logística de l’anada amb autocars a Barcelona. Els tiquets, com és habitual es poden comprar a Òptica Bages.

A banda de si es pot anar a Barcelona o no, recordar-vos que a Sant Fruitós enguany hi hauran més actes de suport al procés. Així doncs tenim pel proper dia 8 de setembre la jornada pel Groc Gros en solidaritat amb els presos i exiliats politics des de les 10 del matí al cobert de la maquina de batre i pel dissabte 10 de setembre hi haurà la 7a. marxa de torxes amb sortida a 2/4 de 10 del vespre des de la plaça d l’Església, tot escalfant motors per la nova mostra multitudinària a Barcelona. Tot plegat és, doncs, el presagi que la llibertat del país, tants anys anhelada, és a tocar dels dits i que, aquest cop, no ens la deixarem prendre.

ANC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com