0 Shares 712 Views

Federació ADF Bages – Moianès

20 de febrer de 2020
712 Views

Aquest dissabte dia 8 de març, l’ADF Artès, Calders i Monistrol de Calders (ADF 008) juntament amb la Federació d’ADF Bages-Moianès, va realitzar la que vol ser d’ara en endavant la Festa del Voluntariat.
Per aquesta primera edició es va decidir obrir un camí ral malmès en el darrer incendi d’Artés i per acabar de celebra-ho fer un dinar popular.
L’activitat va començar amb un brífing on s’emplaçava a totes les ADF participants a cadascuna de les zones que s’havien establer. Al punt de trobada també s’hi va col·locar el Punt de Trànsit, treballant d’igual manera com si d’un incendi es tractés i saben en tot moment dels mitjans desplaçat i la seva ubicació.
En acabat, una hora abans del previst, i després d’unes 4 hores de feina, es va compartir una paella d’arròs entre un centenar de comensals, membres de les ADF i també de Bombers, Mossos, Creu Roja, Agents Rurals i l’alcalde i la regidora de l’ajuntament d’Artés, que també van assistir a aquesta primera diada.
Aquesta és la segona de les activitats que s’ha programat des de la Federació d’ADF Bages-Moianès. La primera va ser la Jornada Tècnica Sanitària celebrada el passat dia 25 de gener al Palau Firal de Manresa on també hi varen assistir un centenar de voluntaris de les ADF del Bages i el Moianès.
La següent Jornada està prevista prevista per aquest dissabte dia 15 i constarà en un curs bàsic de conducció 4×4 a Les Comes (Súria) per a conductors habituals de vehicles de les ADF.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com